Activități pe plan local

 1. Consiliul Liderilor

  Poiana Brasov, 05 Dec 2017

  In perioada 4 - 6 decembrie 2017, La Poiana Brasov, Hotel Alpin, s-au desfasurat Lucrarile Consiliului Liderilor al UFS ATLAS. La aceasta intalnire au participat liderii sindicatelor de baza ale organizatiilor membre ale Uniunii.
  Cu aceasta ocazie, dl. presedinte Eugen Luha a facut o scurta prezentare a situatiei actuale a organizatiei, de la momentul preluarii mandatului si pana in prezent. Totodata, s-au discutat probleme organizatorice, a fost prezentat de catre dl. Victor Anghel Raportul Comisiei de revizie financiara, s-a supus aprobarii Proiectul de buget pe anul 2018 al UFS Atlas si, nu in ultimul rand, au fost discutii pe marginea posibilei crize din Romania, prin prisma zonelor economice, reprezentate de federatiile membre, si relationarea cu politicul pentru identificarea instrumentelor comune de preintampinare a acesteia.
  In aceasta ordine de idei, dl. Florin Bercea a prezentat rezultatul intalnirii pe care membrii CNSLR Fratia au avut-o cu premierul Romaniei, dl. Mihai Tudose, in cadrul Consiliului National al confederatiei, din data de 15.11.2017.
  In incheiere, dl. Presedinte Eugen Luha le-a multumit membrilor pentru participare si, avand in vedere apropierea sarbatorilor de iarna, le-a urat un An nou plin de sanatate si traditionalul „La multi ani!”

  Materiale

  Prezentarea Uniunii

  Noul site al Uniunii